Přírodní deodorant od TianDe

06.01.2017 22:28

Kdysi jsem napsala článek "Deodorant, nechci smrdět sobě ani ostatním." To stále platí. Deodoranty používám zásadně bez aluminiových solí a dalších těžkých kovů. Vím, že jsem psala, že už nechci žádný jiný, než ten od La Roche-Posay, ale tak nějak jsem po čase cítila, že chci změnu. Používala jsem jej několik roků a byla pravidelným zákazníkem Notina, protože jej prodává za nejlepší cenu na trhu, a to za cca 207 Kč. I když je super a funguje skvěle, šla jsem dál..:-)

Vyzkoušela jsem tedy přírodní deodorant značky Just, konkrétně Deo Plus Classic. Tento deodorant byl moc fajn, fungoval perfektně, i když mi trošku vadila vůně bylinek, která byla někdy intenzivnější, než můj parfém. Co mi ale opravdu vadilo, byla cena. V současnosti jej koupíte za 545 Kč. Já jej kupovala v zaváděcí akci asi za 400 Kč. Vydrží cca 4 až 5 měsíců.

Nyní jsem ale objevila super přírodní deodorant za příhodnou cenu a to za 326 Kč. Moc se mi na něm líbí, že to není jenom deodorant, ale zároveň i lékárnička. Je prostě multifunkční. Je všemi vychvalovaný. Všichni na něj pějí ódy včetně mě :-)

Jedná se o 100%-ně přírodní produkt sopečného původu. Mluvím o výrobku Natural Veil od firmy TianDe, taky jinak nazývaný Krystal. Na začátku mě docela překvapila váha tohoto výrobku, není tak lehký jako ostatní deodoranty. Ale není zase tak těžký, že byste jeho váhu v kabelce pocítili ;-) Krystal se používá tak, že jej namočíte pod tekoucí vodu a namažete se jako klasickým deodorantem. Hrozně se mi líbí, že o něm vlastně vůbec nevím a přitom se nepotím, necítím se. Dříve jsem musela po jednom použití dát triko do koše na špinavé prádlo, protože po celém dni nebylo už tak nějak svěží. S krystalem mohu triko použít dvakrát i třikrát, což je super. Krystal je antibakteriální, zbavuje zápachu, neucpává póry a nezanechává stopy na oblečení.

To, že se krystal dá používat jako deodorant je jedna věc, ale má i další využití:

  • Zastavuje drobná krvácení a podporuje hojení ranek
  • Perfektně zabírá na koutky, afty a opary
  • Pokud máte problematickou pokožku, tak můžete potírat pupínky. Rychleji se zahojí a nezanítí se
  • Po holení předchází podráždění pokožky. Používám jej po holení a ještě se mi nevytvořily žádné pupínky, což o ostatních deodorantech nemohu říct
  • Zklidňuje pokožku podrážděnou komářím štípnutím
  • Pokud Vám smrdí ruce např. rybinou, neutralizuje pachy
  • Skvělý je i na bradavice. Stačí namočit krystal pod vodou a bradavici přímo namazat několikrát za den. Musíte ji mazat, dokud nezčerná (nevylezou kořínky) a pak ještě chvíli pokračovat v mazání, dokud neodpadne
  • Poradí si také s kvasinkovou infekcí. Stačí namočit pod vodou a potřít, trošku i dovnitř. Alespoň třikrát zopakovat a bude po nepříjemném problému
  • Na bolest v krku. Pokud Vás bolí v krku, stačí udělat roztok tak, že nalijete do víčka vodu a asi 3x do ní krystal ponoříte a vykloktáte si
  • Jako roztok se dá používat na mytí, výplachy, při zánětlivých procesech kůže a na pokožku podrážděnou sluncem

Bohužel se může stát, že krystal náhodou spadne na zem a rozbije se. V tomto případě se nic neděje. Stačí ho jen rozbít na prášek a ten pak nasypat do bot. Nemusíte se pak bát, že by Vám smrděly nohy nebo boty.

Krystal by měl vydržet přibližně 1 rok, někdo zmiňuje, že i mnohem déle. Při jeho ceně je to myslím, super investice, investice do Vašeho zdraví. Já jsem nadšená. Myslím, že je to super dárek pro všechny, protože tím, že je bez vůně, jej mohou používat i muži.

Pokud byste měli zájem o bližší informace k výrobkům TianDe, napište mi a já Vám pošlu katalog. Ráda Vám i s výběrem výrobků poradím.