Soutěž o voucher s Notino.cz

21.11.2016 11:00

Nevím, jestli jste zaznamenali letošní trend, ale spousta firem změnilo svůj název. Patří k nim také internetový obchod parfums.cz, který se přejmenoval na Notino.cz. Je to z toho důvodu, že se již rozrostl do 14 zemí a jako správná rodina chce vystupovat pod stejným jménem po celém světě.

Internetový obchod mění název a logo a s tím související kontakty, ale jinak všechno zůstává při starém. Stejný přístup k zákazníkům, široký sortiment výrobků, doručení objednaného zboží do druhého dne apod. Pokud jste si tedy oblíbili tento internetový obchod jako já, nemusíte se bát, že o něco přijdete. Pokud máte i nějaké slevy, kupony nebo poukázky z parfums.cz, tak je také samozřejmě můžete stále uplatnit.

Jestli ještě nemáte nakoupeny vánoční dárky, tak se na web určitě podívejte, protože můžete vybírat z 55 000 produktů pro Vaši krásu. Já čekám balík s nakoupenými dárečky dnes. Dárečky už jen musím zabalit a pak už si budu užívat adventního času s rodinou, přáteli, svařáčkem apod. :-) Prostě pohodička a žádný stres.

Myslím, že internetový obchod Notino.cz udělal dobrý krok s přejmenováním, protože pod starým názvem parfums.cz si spousta lidí představilo, že se specializuje jen na parfémy. Málokdo totiž věděl, že zde může nakoupit kosmetiku, kterou lze koupit v lékárnách (Vichy, La Roche Posay, Bioderma apod.), za super ceny a také, že je zde spousta výrobků ze zdravé výživy. V rámci jednoho poštovného tedy lze nakoupit spoustu věcí.

Jako blogerka jsem dostala malý dáreček, který mi nemusíte závidět, protože mám dáreček i pro jednoho z Vás. Dostala jsem voucher na nákup na notino.cz v hodnotě 700 Kč. To se docela hodí takhle před Vánocemi, ne? A co musíte udělat pro jeho získání?

Musíte splnit jen následující:

  1. Být fanouškem na facebooku Notino.cz a Fufuweb
  2. Sdílet tento příspěvek
  3. Pod příspěvek napsat správnou odpověď na otázku: „Jaký je nový název internetové obchodu parfums.cz?

Soutěž trvá do půlnoci 30.11.2016, 1.12.2016 uveřejním jméno jednoho z Vás, který může s voucherem naložit podle svého uvážení.